25 Ağustos 2010 Çarşamba

Hakikat Damlaları

Risale-i Nur'dan Damlayan Hakikat Damlaları...

2 yorum:

ilaç kurye dedi ki...

İnternet üzerinde gogole arama motorunda aramış olduğunuz ilaç kurye hizmetini sağlayan www.ilackurye.net web sitemiz sayesinde gündüz en yakın eczaneden akşam saat 19 : 00 sonra nöbetçi kalan eczanelerden talep edilen ilaçlarınızı 30 dakika ile 45 dakika arasında belirtilen adrese teslim eder.

İlaç kurye , uzman bir doktor tarafından yazılmayan antibiyotikler yeşil reçeteye veya kırmızı reçeteye giren ilaçlarınız kesinlikle reçete olmadan eczanelerden alınamaz yurt dışı satılan veya internet üzerinden satışa sunulan ilaçlar la bir bağlantımız yoktur biz sadece eczanelerde satılan üzerinde damgası mührü olan ilaçlarınızı alırız ve verilen adrese teslim ederiz .Firmamız sadece motorlu kurye hizmeti sunmaktadır.

Doktor tarafından yazılmış reçeteli ilaçlarınız %25 daha fazla kurye ücreti alınarak ev ve iş yerleriniz den yada belirtmiş olduğunuz adresten alınır en yakın eczaneden temin edilir.

İlaç kurye hizmeti evde tek başına kalmanız eşinizin çocuklarınızın anne baba yada kardeş gibi bireylerin hastalıkları sebebiyle bulunduğunuz semtte araç park sıkıntısı eczanelerin uzak olması aradığınız ilacın mahallenizdeki eczanede olmayışı daha fazla sebeplerden dolayı dışarı çıkamama gibi nedenlerden dolayı kurulmuş bir motorlu kurye servisidir.

Acil ilaç kurye hizmet bedeli en kısa mesafe gündüz 08 : 00 den gece 22:00 kadar olan zaman diliminde 60 lira uzaklık mesafesine göre gece 22:00 den sonra ise en yakın mesafe motorlu kurye ücreti 80 lira olarak belirlenir.

Hafta sonu hizmet bedeli en kısa mesafe gündüz 08 : 00 den gece 22:00 kadar olan zaman diliminde 70 lira uzaklık mesafesine göre gece 22:00 den sonra ise en yakın mesafe motorlu kurye ücreti 90 lira olarak belirlenir.Daha uzak semtlere ise acil ilaç hizmeti için lütfen hizmet bedelini telefondan sorunuz.

Saat kaç olursa olsun çekinmeden bizi 7/24 arayarak ilaç kurye hizmetimizle nöbetçi eczaneden fişi ile birlikte acil ilaç temini! siz hiç yorulmayın sadece bizi aramanız yeterli olacaktır.
https://ilackurye.net

moto kurye dedi ki...

moto kurye
ilaç kurye
moto kurye
motorlu kurye